Titles, keywords, description read during upload

of 5Next page
Displaying 1 to 20 of 83 matches.
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Wed Sep 16, 2009 2:47PM
OK, a new fix has been pushed today to read the metadata in your uploaded files during import. Please give it a thorough testing and report back any problems.

You do still need to disambiguate and finish the upload process in 24 hours (or less) or the data will be lost.

(Edited on 2009-09-17 09:27:54 by sylvanworks)
jsnover
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloads
Posted Thu Sep 17, 2009 12:09AM
As a frequent and noisy complainer about the metadata bugs, I'd just like to note that the last 4 or so uploads (all since the fixes) all had their metadata read - thanks!!
HappyRojo
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Silver contributor and has 1,250 - 4,999 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloads
Posted Thu Sep 17, 2009 2:58AM
Would love to give you some feedback if only the FTP upload was working?!?!?! I have tried the last few days...and finally yesterday and today it won't work at all for me...I have been waiting for my confirmation e-mail and never got anything. Several days ago it seemed to take a couple out of a batch of 8...then I tried the next day 4 and it took one random one...and now it won't take anything...ugh!!!!
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Thu Sep 17, 2009 11:01AM
There is a thread in the video forum on FTP upload problems. Please only post about metadata issues here. Thanks.
jsnover
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloads
Posted Thu Sep 17, 2009 11:45AM

Nooooooooooooooooooooooooooooo!!


I uploaded a file just now and its metadata was not read
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Fri Sep 18, 2009 4:57AM
Can you give that another try? I can't replicate the problem (so far). Not sure if you just hit a temp glitch that is corrected or if this has become an intermittent problem (again).
jsnover
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloads
Posted Fri Sep 18, 2009 3:19PM

I was shooting this morning, but I just uploaded one and the metadata was read.


One in a row - it's fixed smile I uploaded another and the metadata was gonzo sad

And another, also missing its metadata.


Not fixed...

(Edited on 2009-09-18 21:03:52 by jsnover)
CowlickCreative
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Sep 19, 2009 10:13PM
I uploaded six images today, it went in this order. Two read, one not read, two read, one not read. On the ones that didn't read the data I tried the old 'click on forums tab and click go back' trick with no success. On one of them I even canceled the upload and re-uploaded but still no go.
jsnover
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloads
Posted Wed Sep 23, 2009 12:34PM
I'd say things are about the same as before the server migration - something like half the time the metadata isn't read. Any official word on what now? Should we save the file numbers of things that don't read so developers can look at them (although in my case everything is produced with the same tools and workflow so I don't see obvious reasons why one works and another doesn't)?
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Wed Sep 23, 2009 1:23PM
Sure, file numbers could be helpful.
jsnover
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloads
Posted Wed Sep 23, 2009 7:03PM
I'll add to this list as things get uploaded (I hadn't been writing them down so I don't want to try and remember and get it wrong):


10634364
10637414
10638656
10642247
10647623
10653347
10653700
10654398

(Edited on 2009-09-25 14:52:21 by jsnover)
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Wed Sep 23, 2009 8:11PM
Thanks Jo Ann.
InCommunicado
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Fri Sep 25, 2009 12:28AM
I just finished uploading 6 files and 5 of them didn't have the metadata imported with them.  Sure glad I know how to cut & paste, but this is really getting quite irritating.  I hope the bug can be exterminated soon!  I use Firefox and NOT IE8.
mauhorng
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Sun Sep 27, 2009 10:19PM

The problem still there, failed to read metadata.


To solve this, I browse to any thread in forum, then re-upload again, the metadata will shows up again. 
jsnover
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloads
Posted Mon Sep 28, 2009 10:38AM

I tried the browse in the forum trick this morning (it used to work for me a long time ago when this bug first appeared) and then went to my unfinished files (10676210) but it didn't work - metadata still not read.


I'm not going to bother posting any more file numbers unless someone asks.
andrakala
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloads
Posted Mon Sep 28, 2009 4:10PM

Hello,


I have uploaded my first three photos to istockphoto but it is still in "pending" position.


It has been three days and i am still waiting.


Is this the normal process ?


Can you help?


Thanks
CowlickCreative
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Sep 28, 2009 5:09PM
No, normally you would wait longer than that
matejphoto
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Sep 28, 2009 7:21PM
Metadata still not read. I tried about 7 times and it worked one time. 
CowlickCreative
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Sep 28, 2009 7:27PM
uploaded 4 last night and no metadata read.
NickBiemans
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Thu Oct 1, 2009 5:08PM
No metadata... Yesterday the same problem with a few of my images...
This thread has been locked.
of 5Next page
Displaying 1 to 20 of 83 matches.
Not a member?Join
Cart (0)