Xnet Blog: New fix for reading metadata on upload released

of 4Next page
Displaying 1 to 20 of 77 matches.
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Wed Dec 9, 2009 4:11PM
On 2009-12-09 16:10:15, sylvanworks wrote:

Please give it a test and let us know how it goes.


Sorry this has taken so long. Just did a few tests with good results!
jwblinn
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Wed Dec 9, 2009 5:18PM

Worked for me!  Only issue I encountered was the keywords appear twice: one set in the yet-to-be-added box and the other down below, ready for disambiguation.


 


But a GREAT improvement and thrilled to see it.  Thanks!
tomalu
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Wed Dec 9, 2009 9:34PM
Still not working for me.
laughingmango
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Thu Dec 10, 2009 2:33AM
all of the above for me: works once, not working and double keywords  -- very random
seamartini
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Illustration downloads
Posted Thu Dec 10, 2009 4:02AM
In Vector upload fix not work.
damircudic
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Thu Dec 10, 2009 4:10AM
I've been uploading yesterday and the feature has not been working.

(Edited on 2009-12-10 04:10:53 by damircudic)
BVBeckman
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusive iStockphoto Videographer
Posted Thu Dec 10, 2009 4:16AM

Just tried it, worked fine (except keywords appear twice) It's been awhile since it's worked at all.


 


Waited an hour and uploaded another....  still working

(Edited on 2009-12-10 05:39:31 by BVBeckman)
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Thu Dec 10, 2009 8:21AM
OK, keep testing on it. I've reported the issues so far.
svengine
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloads
Posted Thu Dec 10, 2009 9:41AM
Not working at all for me.
zudy-boxCLOSED
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Illustration downloads
Posted Thu Dec 10, 2009 10:59AM
/
/not working for me sad


Also a plugin from istock for lightroom 3 release will be lovelly, no extra jpgs on the drive.


edit: firefox on mac does not do the job

(Edited on 2009-12-14 00:55:46 by zudy-box)
TACrafts
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloads
Posted Thu Dec 10, 2009 2:41PM

Just up loaded two over two hours, not problems, this so much better. I did get the double key wording but I can live with that for the sake of the improvement.


Tim
cjp
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Thu Dec 10, 2009 3:18PM
No joy for me. As it works for some but not others, would reporting to you the upload method/browser type/os help you get to the bottom of this??
AlexRodavlas
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Thu Dec 10, 2009 4:17PM
Just uploaded one and this has not worked for me...
albertopveiga
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloads
Posted Thu Dec 10, 2009 5:55PM
Not working in four of the 9 images uploaded
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember has had a File Of The WeekMember has been inducted into the iStockphoto Hall of Fame.
Posted Thu Dec 10, 2009 5:59PM

Posted By cjp:
No joy for me. As it works for some but not others, would reporting to you the upload method/browser type/os help you get to the bottom of this??


Sure. Just add to this thread. I am making sure the Developers get the info.
BVBeckman
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusive iStockphoto Videographer
Posted Fri Dec 11, 2009 2:33AM
2 Good uploads using Firefox 3.5 and 2 using IE 6,  both on Windows XP
raspberryhmac
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Fri Dec 11, 2009 4:40AM
the upload works, but if the catergories are added after doing the disambiguation, then the disambiguation is not remebered, and you have to do all the disambiguation again
cjp
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Fri Dec 11, 2009 5:32AM

My failed metadata upload last night was with Firefox 3.5.5, mac osx 10.6.2 .


I'll hopefully test it some more today with Safari - if I can reinflate my flagging interest after the disappointment of the canister changes announcement! I know - wrong thread.
CowlickCreative
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Dec 11, 2009 12:30PM
Two in a row successfully loaded. This time picking the categories wiped out the disambiguation and had to redo it.
bjeayes
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Fri Dec 11, 2009 9:40PM

keywords loaded in the text field and disambiguation down below. File description did not load.


Using infranview to enter keywords and description.
This thread has been locked.
of 4Next page
Displaying 1 to 20 of 77 matches.
Not a member?Join