Corrupt Image?

Displaying 1 to 14 of 14 matches.
nicolesy
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Fri Apr 9, 2010 3:04PM
I just got a refund for a "Corrupt image" (this file), and the image isn't showing when I open it up the page. The photo has sold a few times over the last couple of days and has more than 30 dls overall so it hasn't always been like this.

Is anyone else seeing this on their images? I hope the outage from last night didn't affect the integrity of our files.
CJMGrafx
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Fri Apr 9, 2010 3:07PM

Its part of the issues with the site outage last night. I have four new uploads not showing up either and they were there yesterday.


They are moving all discussions to one topic here.
nicolesy
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Fri Apr 9, 2010 3:13PM
Posted By CJMGrafx:

Its part of the issues with the site outage last night. I have four new uploads not showing up either and they were there yesterday.

They are moving all discussions to one topic here.

That forum post is regarding NEW uploads. Mine has been on the site since December so I'm pretty sure it's a separate issue.
CJMGrafx
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Fri Apr 9, 2010 3:32PM

No, Rob said down in the thread there are a lot of issues due to it. My four new files were on the site Wed. night and on the site before the outage last night and are no longer showing up.


Rob's quote from the other thread a few below my post on the issue of the now missing files.

Posted By sylvanworks:
There are still many issues being worked on. We're not back to full capacity, so expect to see some strange goings on for awhile longer.
sylvanworksCLOSED
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloads
Posted Fri Apr 9, 2010 7:51PM
Hmm ... that's not good though. I'll see what I can find out.
nicolesy
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Fri Apr 9, 2010 8:50PM
Posted By sylvanworks:
Hmm ... that's not good though. I'll see what I can find out.

Thanks Rob ... I just checked and it seems to be loading properly now, and it got another download today, too, so my guess is that it's gtg.
RobMattingley
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Apr 9, 2010 9:17PM
I followed the link using Firefox and the image loaded properly, but when I tried with Internet Explorer the image didn't load at all.  Not sure if this will help the Tech Team or not, but I thought I'd mention this.
CreativeI
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Sun Apr 11, 2010 1:31PM

Nicole,
I bought an image on Thursday, April 8, and downloaded file was corrupted too, but after the second try of downloading the same file, it was OK.
koruin
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloads
Posted Mon Apr 12, 2010 12:01AM

I have similar problem with this one missine image


It does not show neither in Firefox nor in IE.
Few hours ago it had broken preview in my portfolio - now the preview seems ok, but anyway the image close up page shows nothing...
dcdp
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Mon Apr 12, 2010 12:21AM
/
/I'm more concerned that the last 400+ images inspected (I stopped looking after 20 pages) have all been non-exclusive.


Something is broken there.


 


ETA: Okay so I'm bored. I kept clicking the most recent exclusive image reviewed is an illustarion and it is 600+ images back. After 50 pages, still no Exclusive photographs.

(Edited on 2010-04-12 00:28:01 by dcdp)
Empato
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon Apr 12, 2010 12:25AM
Posted By dcdp:

I'm more concerned that the last 400+ images inspected (I stopped looking after 20 pages) have all been non-exclusive.


Something is broken there.


That might explain why all my images from the 7th are still awaiting inspection.


Is this anything to do with exclusive+ ?
dcdp
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Mon Apr 12, 2010 12:29AM
Posted By Tommydickson:

Posted By dcdp:

I'm more concerned that the last 400+ images inspected (I stopped looking after 20 pages) have all been non-exclusive.

Something is broken there.

That might explain why all my images from the 7th are still awaiting inspection.

Is this anything to do with exclusive+ ?

I'm waiting on a couple from the 6th.
Empato
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon Apr 12, 2010 12:31AM
Posted By dcdp:

Posted By Tommydickson:


Posted By dcdp:

I'm more concerned that the last 400+ images inspected (I stopped looking after 20 pages) have all been non-exclusive.

Something is broken there.


That might explain why all my images from the 7th are still awaiting inspection.

Is this anything to do with exclusive+ ?


I'm waiting on a couple from the 6th.

Thats a bit shitty for an Exclusive.
dcdp
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Mon Apr 12, 2010 12:32AM
Posted By Tommydickson:

Posted By dcdp:


Posted By Tommydickson:



Posted By dcdp:

I'm more concerned that the last 400+ images inspected (I stopped looking after 20 pages) have all been non-exclusive.

Something is broken there.



That might explain why all my images from the 7th are still awaiting inspection.

Is this anything to do with exclusive+ ?



I'm waiting on a couple from the 6th.


Thats a bit shitty for an Exclusive.

The only positive thing is that the exclsuive images being approved now are from the 4th and 5th, so they haven't jumped ahead
This thread has been locked.
Displaying 1 to 14 of 14 matches.
Not a member?Join