Website problems feedback

Displaying 1 to 6 of 6 matches.
tirc83
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Jul 2, 2010 11:51PM
I'm viewing the website on Chrome and am having lock ups when viewing anything that involves a pop-out panel eg sitemail, comments.
Whiteway
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Fri Jul 2, 2010 11:56PM
Seems OK on FF 3.6.6.
tirc83
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Jul 3, 2010 12:01AM

Rog - you said that last time I reported a worldwide fault


I did a reboot and it still happened - scroll bars locked up. Maybe it is just local to me - or Google Chrome.


While I'm at it, the Yahoo widget stopped displaying the 'my latest uploads' since yesterday morning.
Feverstockphoto
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Jul 3, 2010 5:08AM
/
/Same here with the widget not displaying pics, was blank then back on and blank at the moment.....


Anyway there my be some other pop-up blocker or additional toolbar added with something you installed lately. Or could be a conflict with some antivirus/firewall on your pc. Just go through the options and have a look, and only have one antivirus/firewall running on pc.


Oh and this might be better in software thread?

(Edited on 2010-07-03 05:10:21 by jimsdslr)
Whiteway
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Sat Jul 3, 2010 6:09AM
Posted By tirc83:
Rog - you said that last time I reported a worldwide fault ;-)

Hmm.

Google Chrome...FF 3.6.6.

FF 3.6.6...Google Chrome.

Certainly, my portfolio pop-ups are popping up. And my sidebars are positively frisky.
wwing
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Sat Jul 3, 2010 6:10AM
I've had the same widget problem on two different computers for the last two days.
This thread has been locked.
Displaying 1 to 6 of 6 matches.
Not a member?Join