Missing Lightbox Banners

Displaying 1 to 4 of 4 matches.
narvikk
Member is a Black Diamond contributor and has more than 200,000 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a Silver contributor and has 1,250 - 4,999 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio ArtistMember has had a submission accepted to the Designer SpotlightMember has had a File Of The WeekAwarded to fabulous photographers with more than 100,000 downloads
Posted Fri Mar 11, 2011 2:58PM
All my lightbox banners are missing, I am not sure if it is due to some site improvement or is it some temporary glitch, you can see example here: http://www.istockphoto.com/stock-photo-4499042-hands-of-indian-woman.php , the link to the banner is working well (http://www.oc-photo.net/FTP/icons/india.jpg)
cmannphoto
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Mar 11, 2011 3:11PM
People are talking abou this issue HERE
narvikk
Member is a Black Diamond contributor and has more than 200,000 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a Silver contributor and has 1,250 - 4,999 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio ArtistMember has had a submission accepted to the Designer SpotlightMember has had a File Of The WeekAwarded to fabulous photographers with more than 100,000 downloads
Posted Fri Mar 11, 2011 3:45PM
Well I think its slightly different problem, my links are working well but my linked external banners doesnt appear...
rafalkrakow
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Fri Mar 11, 2011 4:09PM
Posted By narvikk:
Well I think its slightly different problem, my links are working well but my linked external banners doesnt appear...

I have the same problem as you have and the other thread, mentioned above also says about that.
This thread has been locked.
Displaying 1 to 4 of 4 matches.
Not a member?Join
Cart (0)