APRIL BUG REPORTS - READ THIS BEFORE YOU START A NEW THREAD

of 4Next page
Displaying 1 to 20 of 62 matches.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Sun Apr 1, 2012 4:10AM
Each month we open a new bug report thread and carry over any older unfixed bugs.

You can post bug reports here, but the best way to report any bug is by contacting Support using the methods provided on the Support page. Creating a support ticket really is the best way to get your issue looked into and sorted, this is especially the case for financial and accounting concerns.

For questions about royalties or refunds - PLEASE CONTACT CONTRIBUTOR RELATIONS

This thread is here for people to report new bugs, or new information on existing bugs, it is not a complaint or discussion thread. Please do not post reports of bugs that have already been acknowledged or requests for updates, they will be deleted. Please remember to include your browser and operating system in your posts here.

PLEASE REPORT ALL SEARCH BUGS HERE


Please do not report any delays in updates to the stats charts or report any temporarily missing charts as bugs. They will be updated or restored as soon as they can be and posting here does not expedite the process.

Please stay on topic. Any discussions that digress from bug reporting will be deleted.




APRIL BUG REPORTS:

Some thumbnails are not appearing, the Dev team are aware and working to fix it. KJ

Contributors using Win XP and Firefox unable to upload. Upload times out. First reported here and later here 24Apr12 KJ

Servers appear to have rolled back to a previous state, resulting in recently approve files not appearing in search results, recently deactivated files may also be reappearing etc. The expected update and indexing on Monday should clear this. 21Apr12. The expected indexing did update, but today newly accepted images have again vanished. Work to address this continues. 24Apr12. KJ

Several contributors reporting that acceptance and rejection emails are not being received. Some contributors have found emails have gone to their spam folders. 16Apr12 KJ


OLDER BUGS:

Contributor preference to show member name as opposed to real name is being reset for some contributors, along with adult filter preference. See here for example. 31Mar12

Some open support tickets disappearing from the Contact Us page e.g. here. 31Mar12

Some uploaded files becoming ambiguated during the upload process. 15Mar12. KJ

Keywords entered in other languages appearing to be getting wrongly mapped to English CV terms, possibly when editing other keywords e.g. the German word for red "rot" getting mapped to rotting (decay) etc. KJ

Royalties & stats not adding up on the E+ page. E+ royalty numbers listed on the E+ page are incorrect. For example, sjlocke has an image with 500+ E+ downloads, supposedly, for an E+ total royalty of $26.00 . Also, there are no dates for last exclusive+ download. Clicking on sales number does not link to anything also. KJ

Contributors cannot see RCs earned in 2010 - only the current and previous year is visible in the stats drop down box e.g. here KJ

Incorrect and lower royalty rates paid to some from 1st to 3rd of Jan. KJ
NOTE: Issue is in Dev. Bulk royalties will be deposited and email breakdowns will be provided. This should be completed by Jan 20/2012. *The fix for this is still ongoing. We'll post more news when we have it.

The downloads numbers, royalties and other stats displayed may vary according to which page you check them e.g. the my_uploads page may differ from the portfolio page, which may differ from the file's close up page etc. Example here

Using IE8 - narrowing results doesn't work. Upgrading to IE9 seems to solve the issue. Those using Win XP however cannot upgrade to this latest version of IE. KJ

Subscription Royalties & delayed royalties showing errors in download figures e.g. this one showing 65535 delayed royalties. KJ

Preferred sort order switches to Best Match when you view a contributor's portfolio. KJ

RSS feed links missing .php - leading to hanging pages - details here KJ

RC stats - along with other stats - may not be updating on their usual daily schedules. KJ

Contributors reporting a drop in their RC totals e.g.here. KJ

A number of exclusive contributors are reporting that some of their files are missing from their iStock portfolios and they have been opted into the PP without their consent. Examples here Others report that images are not available on Partner sites or iStock - see here. Others report that they have opted out of the PP and yet they are being repeatedly opted in, against their wishes, and their images remain available on PP sites. KJ

Keywords are used in place of titles for images, when a foreign language version of the site is selected. Examples here KJ

Several contributors reporting that many of their images have vanished from the Partner Program sites and subsequently have seen large drops in earnings details here and please also see here KJ

The zoom function appears broken for older Illustrations - which appear like this KJ

Some contributors unable to add images to E+ collections examples here , here and here. Further details of E+ page issues here

Several users reporting they are having to sign in many times each day. KJ

Site mails and forum posts being truncated - possibly a WYSIWYG issue - e.g. this post KJ

Monthly CSV data error with "deactivated" and "reactivated" files have the same sign (- minus) resulting in wrong totals. KJ

Resubmitted images are losing their Model Releases - long running issue. KJ

Partner Program stats showing sales with zero royalties - reported here. Further discussion of this issue & info can be found in the PP forum here KJ

Non Latin alphabet characters causing problems in caption and image description boxes, so any punctuation marks such as apostrophes, ampersands & umlauts etc can cause rest of text to be truncated. e.g. here and a little more info here. Referral mail personal message field also can't handle thesel characters and on the received mail it shows a "?" instead. Ref# KJ-35

Forum subscribe/unsubscribe - These two options are backwards.Ref# PH-9

Moo cards - not able to upload files to order cards. Ref #JG-16


WE ARE ALREADY AWARE OF ALL OF THE ISSUES ABOVE.

PLEASE DO NOT RE-REPORT THEM HERE.

The team are working to address these issues and we'll provide any updates to these issues when we can.




FIXED BUGS:

Stat charts missing an update for some contributors. 06APR12 KJ

The bottom contributor stats chart showing "Regular downloads by file type (updated daily)" is intermittently blank. 05APR12 KJ

Contributor file total missing at bottom of file chart page. 27Mar12

Buyers and contributors reporting that they cannot proceed beyond a certain number of pages when searching. Affects Mac & PC, various browsers. Examples here and also check here. The error message appears like this. Clicking the browser back button seems to temporarily resolve the issue, but the error occurs again further on as you search through pages of results. 03Mar12. KJ UPDATE: We have had no significant reports of this for 3 weeks now, so assumed to be resolved, at least for the vast majority. KJ 09Apr12

(Edited on 2012-05-03 05:28:06 by kelvinjay)
dan_prat
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Apr 14, 2012 7:45PM
Not receiving any acceptance/rejection emails.  They were coming in two days ago but haven't seen any since.
cmannphoto
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Apr 14, 2012 7:47PM
Posted By dan_prat:
Not receiving any acceptance/rejection emails.  They were coming in two days ago but haven't seen any since.

Over the last couple days I had a couple show up in my spam folder
Imgorthand
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Apr 16, 2012 12:58AM
Posted By dan_prat:
Not receiving any acceptance/rejection emails.  They were coming in two days ago but haven't seen any since.

I also don't get anything. Nothing in spam folders.
lucato
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Illustration downloadsExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Wed Apr 18, 2012 1:42AM
Not receiving newsletter e-mail. The preferences is set to receive it and the spam trash is ok.
Imgorthand
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Apr 18, 2012 2:14AM
What newsletter e-mail? There wasn't any since 29th March - 3 weeks ago.
Somogyvari
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Thu Apr 19, 2012 4:18AM

Photos accepted 15. april, still not seen in my portfolio, and i guess also not in search.....


Number: 19950404, 19950619, 19950697
CaroleGomez
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Thu Apr 19, 2012 5:28AM
I've also got an acceptance from the 15th not showing in my portfolio. I'm also unable to upload files today via Firefox. I get  this message "The connection to the server was reset while the page was loading.The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments"   Uploading does work via IE on the same computer, so I wonder if it's an issue that only affects FF?
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Thu Apr 19, 2012 6:23AM
I just uploaded using FF 11.0 - all seemed to go ok.

We'll see if anyone else has trouble - it may be just a transient glitch.

As for the indexing - I'll see what I can find out, but the indexing has been happening pretty regularly and uneventfully during week days of late.
dumayne
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Fri Apr 20, 2012 12:24AM
I've just noticed all my little cannister icons etc are now reset to base levels (I am a gold myself). I read through the list - is this a new one? Or have I gone back in time? 
johnwoodcock
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Fri Apr 20, 2012 8:57AM
I had a recently accepted image ( 17th April) appear in my portfolio earlier today, when searched under ' file age', now it's gone. The 'latest uploads' illustration images updated earlier today too, now they've reverted to yesterdays images.
stacey_newman
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloads
Posted Fri Apr 20, 2012 11:54AM
I just had a bizarre occurrence. it seems I was logged into someone else's acocunt, don't know whose as it quickly bounced me out.


my balance had dropped by over $1,500, which is why I noticed, then it turned out it wasn't my balance. logged out and in and it is back to my account. I also had access to someone else's sitemails. again, don't know who as it bumped me out quickly.


 

(Edited on 2012-04-20 11:54:51 by stacey_newman)
vesilvio
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloads
Posted Fri Apr 20, 2012 2:22PM

Posted By CaroleGomez:
.....I'm also unable to upload files today via Firefox. I get  this message "The connection to the server was reset while the page was loading.The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments"   Uploading does work via IE on the same computer, so I wonder if it's an issue that only affects FF?


Exactly the same problem, starting from April 18.
Unable to upload via FF 11. The upload process seems to take much longer than usual and ends in error with the same message: "The connection to the server was reset while the page was loading.The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments".
No problems with GC18.0.1025.162 nor IE9.

Thanks
KaleviTamm
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Fri Apr 20, 2012 4:07PM
Lightbox Search results on second and next pages (first is ok) looks weird for me?
Mac OS 10.7.3/Safari 5.1.5
http://dl.dropbox.com/u/14852230/Lightbox%20Search.png

(Edited on 2012-04-23 03:33:20 by kelvinjay)
Whiteway
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Sat Apr 21, 2012 3:13AM
Non Latin alphabet characters causing problems in caption and image description boxes, so any punctuation marks such as apostrophes, ampersands & umlauts etc can cause rest of text to be truncated. e.g. here and a little more info here. Referral mail personal message field also can't handle thesel characters and on the received mail it shows a "?" instead. Ref# KJ-35

If I can add something to this that may be new: when a plant is a cross between two species, it is customary to place an x between the generic and specific names. This isolated x , an ordinary Latin character, can cause an image description to be truncated.

This general fault has been around for months, and must reveal a flaw in design. Is there any feedback on how and when this can be fixed?
traveler1116
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsExclusive
Posted Sat Apr 21, 2012 3:21AM
I have a couple regular uploads from February 29th that haven't been inspected.
mozcann
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Sat Apr 21, 2012 5:07AM
For a long time i can not find newly created ligtboxes  in lightbox search. Is there a bug about that or site index is not cover the lightboxes. Did anyone noticed that...
vasiliki
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Sat Apr 21, 2012 9:05AM
Posted By johnwoodcock:
I had a recently accepted image ( 17th April) appear in my portfolio earlier today, when searched under ' file age', now it's gone.

I have two images accepted on April 19 (#19960919 and 19969778), yesterday they appeared in my portfolio, earlier today they disappeared and they are available but not searchable anymore.
Camrocker
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloads
Posted Sat Apr 21, 2012 9:09AM


Posted By vasiliki:

Posted By johnwoodcock:
I had a recently accepted image ( 17th April) appear in my portfolio earlier today, when searched under ' file age', now it's gone.


I have two images accepted on April 19 (#19960919 and 19969778), yesterday they appeared in my portfolio, earlier today they disappeared and they are available but not searchable anymore.

It appears that the cache has been bounced back to where it was on Thursday.
PeskyMonkey
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Apr 21, 2012 12:02PM
I'm waiting over 3 days now for my recently accepted images to appear in searches and my portfolio/lighboxes etc.
This thread has been locked.
of 4Next page
Displaying 1 to 20 of 62 matches.
Not a member?Join