Attention: These forums are no longer active. The iStock Contributor forums have moved to the Contributor Community site.

JULY BUG REPORTS - READ THIS BEFORE YOU START A NEW THREAD

First pagePrevious pageof 4Next page
Displaying 41 to 60 of 62 matches.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerForum Moderator
Posted Tue Jul 10, 2012 3:46PM

Posted By DeniseBush:
Posted By kelvinjay:


Posted By DeniseBush:
Didn't see this in the list. Anyone else seeing that their EL lising is not updating properly? I had an EL in May that is not on the list. http://www.istockphoto.com/license_info.php



Does it appear on this page?

That is the page I am referring to. No, it is not there.


Hi,

Actually, there are two pages that list EL details, the one you referred to and the one I linked to. If you have an EL sale that doesn't appear on either page, I'd advise you to contact Contributor Relations and have them look into it as this doesn't appear to be a general site bug. We've seen no similar reports.
jentakespictures
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Wed Jul 11, 2012 7:42AM
It's driving me nuts that my display settings keep getting erased and I'm constantly having to reset (view 200 instead of 50, re-check all my check boxes that keep getting reset).  Or should this go under search bugs?
NicolasMcComber
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Thu Jul 12, 2012 3:55PM
/
/Hi there,


My Agency eligibility keeps reverting back by itself. Despite last having opted in on June 28th after I received an invitation to do so, when I checked back today, under preferences/my uploads/ manage collection, the status was reversed, and the opti-in box was there again, empty. This is the third time this happens to my account this year. I did send a mail to contributor relations to have them push through my eligibility manually, but after this latest occurence I'm also writing this up here as a bug.


UPDATE - Contributor relations just opted me back in and added that they were aware of this issue. I just thought of checking after I read the newsletter and figured that perhaps I wasn't alone with this issue.

(Edited on 2012-07-12 15:59:09 by NicolasMcComber)
ilbusca
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Fri Jul 13, 2012 3:50AM
Since it is not mentioned in this post, I'd like to add that:

8 of my Vetta files are not mirrored to Getty, files are from 23rd of April to 21st of June.

None of my 1810 of my E+ files are not mirrored to Getty Stockbite despite on 25th of June we were told that "You should start seeing the first of your E+ images appearing there any time now."

813 files opted in the Partner Program in the last year or so, are not showing on partner sites.

(Edited on 2012-07-13 03:51:15 by ilbusca)
Lobo
This user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Fri Jul 13, 2012 8:36AM

Posted By ilbusca:
Since it is not mentioned in this post, I'd like to add that:

8 of my Vetta files are not mirrored to Getty, files are from 23rd of April to 21st of June.

None of my 1810 of my E+ files are not mirrored to Getty Stockbite despite on 25th of June we were told that "You should start seeing the first of your E+ images appearing there any time now."

813 files opted in the Partner Program in the last year or so, are not showing on partner sites.

(Edited on 2012-07-13 03:51:15 by ilbusca)


You are going to want to contact Contributor Relations directly.
MoreISO
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloads
Posted Fri Jul 13, 2012 8:42AM

Posted By Lobo:

You are going to want to contact Contributor Relations directly.


...and waste your time because things are not working properly. "Waste time" seems to be the National Sport here.
Lobo
This user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Fri Jul 13, 2012 9:04AM

Posted By gioadventures:

Posted By Lobo:

You are going to want to contact Contributor Relations directly.


...and waste your time because things are not working properly. "Waste time" seems to be the National Sport here.

Indeed. Thanks for stopping by to participate in the national sport.
RiverNorthPhotography
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Jul 13, 2012 10:51AM
Posted By Lobo:


Posted By ilbusca:
Since it is not mentioned in this post, I'd like to add that:

8 of my Vetta files are not mirrored to Getty, files are from 23rd of April to 21st of June.

None of my 1810 of my E+ files are not mirrored to Getty Stockbite despite on 25th of June we were told that "You should start seeing the first of your E+ images appearing there any time now."

813 files opted in the Partner Program in the last year or so, are not showing on partner sites.

(Edited on 2012-07-13 03:51:15 by ilbusca)



You are going to want to contact Contributor Relations directly.


I have almost missing 1700 files, many opted in ages ago, to make the transfer. I contacted CR repeatedly, listing examples of missing files from 2008 to illustrate, and was told not to send in anymore examples, and that "they were working on it". Last contact to awsaurus was last October. In the meantime, I see posts from noob non-exclusives stating their files are appearing after about a week. This is very disheartening so I can understand why some exclusive contributors get a little hot under the collar.


Can you please check into this and give us a straight, non sugar-coated answer about what's going on? Just an honest answer, good or bad. Please?


Thank you
David_Ahn
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Jul 14, 2012 5:29PM
Profile editing has not been working for sometime. 
tirc83
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sun Jul 15, 2012 2:01AM
The forum link for Studio Lighting/Props doesn't work. Defaults back the the main forum list.
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Sun Jul 15, 2012 3:10AM
Posted By tirc83:
The forum link for Studio Lighting/Props doesn't work. Defaults back the the main forum list.

The lighting forum was retired. The link you have, if it's down the left of the forum page, is from one of Sean's Greasemonkey scripts, not from istock.
tirc83
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sun Jul 15, 2012 9:23AM
Posted By theasis:

Posted By tirc83:
The forum link for Studio Lighting/Props doesn't work. Defaults back the the main forum list.


The lighting forum was retired. The link you have, if it's down the left of the forum page, is from one of Sean's Greasemonkey scripts, not from istock.

Thanks Martin - I do have the GM script. 
funky-data
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon Jul 16, 2012 4:28AM
Any news regarding site indexing? Normally every monday morning (CET) it would work and we would see the new files but today it didn't. Last accepted images are waiting for 3 days now.
Cokobear
Member is a contributor and has less than 250 Illustration downloads
Posted Mon Jul 16, 2012 4:53AM

my upload already accepted but my portfolio page still blank 


And it's only can be found with file id number in search tools


Nobody can see my file need help


 
burwellphotography
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Jul 18, 2012 1:51PM
I haven't uploaded in awhile but started again this week and noticed that my newly uploaded images thumbnails are very flat and lack luster in color compared to my Eizo Monitor.  Is there a problem with the thumbnail conversion from AdobeRGB to Istock thumbnails of srgb? I know there was an issue awhile back so wondering if it has returned.
slobo
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Sat Jul 21, 2012 5:41PM

I typed reply in forums and when I tried to post, I am logged out and my reply is not posted.


I consider it a bug when my login expires in a middle of a complex process, which could be act of purchasing as well.
anchev
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Tue Jul 24, 2012 5:03AM
Posted By anchev:
I still have to opt-out of Parter Program at least 3 times monthly. Else the site opts me in automatically.

I have been reporting this since November and still nothing. It is not even in the list.

Just opted in again. Why was my previous post about it deleted???
CaroleGomez
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Tue Jul 24, 2012 9:09AM
I just wanted to let you know the the long-standing Firefox/XP uploading bug appears to have been fixed. Yay I've been able to upload on Firefox today for the first time for many months. Thanks for making me look for a new excuse for not uploading much (not really, I'm super happy it's been fixed - thanks for real)
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Tue Jul 24, 2012 10:32AM
Disambiguated UK English keywords are being turned into undisambiguated US English keywords. (It's the disambiguated/undisambiguated part which is the bigger problem rather than the UK/US part).

If I edit a file through the web site and add the UK Keyword "vest", complete with a ticked checkbox so it's all disabiguated:

vest1

and I then go back to that file and look at the keywords I find that I have a completely undisambiguated US keyword:

vest2

This is through the iStock website alone - no other tools involved.

There's a little discussion over here.
anchev
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Sun Jul 29, 2012 4:16AM
Posted By anchev: 
I still have to opt-out of Parter Program at least 3 times monthly. Else the site opts me in automatically.

I have been reporting this since November and still nothing. It is not even in the list.

Again today.
This thread has been locked.
First pagePrevious pageof 4Next page
Displaying 41 to 60 of 62 matches.
Not a member?Join