SEPTEMBER BUG REPORTS - READ THIS BEFORE YOU START A NEW THREAD

First pagePrevious pageof 5Next page
Displaying 21 to 40 of 91 matches.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Fri Sep 7, 2012 4:13AM
If you would like to ask questions about things related to the recent changes, please do so here:

HQ Update - August 23, 2012

The bug thread is only for people to report bugs in.

Thanks.
sjlocke
Member is a Black Diamond contributor and has more than 200,000 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 5,000 - 12,499 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Flash downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Flash ArtistExclusive iStockphoto VideographerMember has had a File Of The Week
Posted Fri Sep 7, 2012 4:51AM
From the other thread:
The solution to the mystery, at least for me, is that content licensed through the new shopping cart does _not_ show up in my_downloads, but it does show up in the image history. I licensed two of my own images yesterday, and even though I initially got a 503 page and thought the purchase did not go through, about 20 minutes later the details posted in the image history page. I went through my_downloads just now all the way back to Wednesday, and neither of those images show anywhere.

In fact, keeping the sort by last_download, I went all the way to my last page of my_uploads to where I would find pending images and recent images with zero downloads. All 3 of the recent images I have licensed with the cart (I also did one on Wednesday that went through correctly) show zero downloads even though that number is supposed to be instantaneously updated. A look at my portfolio search shows zero as well, although that is expected behavior (update delays).

Whatever flag triggers the download count to increase, and the appearance in my_uploads is not being set by the new process.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Fri Sep 7, 2012 4:55AM
^ Thanks - I was just about to copy that over as it looks important.
vgajic
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Silver contributor and has 1,250 - 4,999 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerMember has had a File Of The Week
Posted Fri Sep 7, 2012 6:46AM
After editing image info (adding LB image or adding or deleting KWs or editing title), it does not reflect changes immediately. But when you go to Edit again it shows everything you edit and you have to Save again to have changes reflected on the file.
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerSpecial Ops - Awarded to Administrators as a temporary badge to denote their dedication to large horrible jobs that pay little or nothing. Bearers are rewarded with great respect and public admiration.
Posted Fri Sep 7, 2012 8:37AM
Posted By theasis:
Posted By Gannet77:
I've just noticed that, if I check for Partner Program downloads for an individual file, every single download in the list has been given the same date, in my case "05/09/2012 5:12 PM MDT".

If you look again, I bet the time has changed. It's always showing the current date and time!


Just to expand on this with a specific example.

If I look at PP sales for my image #3451520:
http://www.istockphoto.com/file_downloads.php?id=3451520&PageSetting=PartnerProgram
I see:
ppbug1
All the dates are the current time in Calgary rather than the date of the sale.
If I refresh that page 7 minutes later...
ppbug2
All the sale dates are now the current, seven minutes later, time.

The actual sale dates for this file are between 15 May 2010 and 27 Oct 2011.

Edit to add: GI sales details are (mis)behaving in exactly the same way.

(Edited on 2012-09-07 08:36:44 by theasis)
Lobo
Mask of the Diablo Azul - Member has won between 1 and 3 Steel Cage matchesThis user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Fri Sep 7, 2012 8:55AM
Thanks, Theasis. Can you send me a sitemail with any image that is also showing GI wonkiness? We are well aware of the PP and Prints showing dates that like this, but nothing on the GI sales header
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerSpecial Ops - Awarded to Administrators as a temporary badge to denote their dedication to large horrible jobs that pay little or nothing. Bearers are rewarded with great respect and public admiration.
Posted Fri Sep 7, 2012 9:03AM
Posted By Lobo:
Can you send me a sitemail with any image that is also showing GI wonkiness?

Sent.
Lobo
Mask of the Diablo Azul - Member has won between 1 and 3 Steel Cage matchesThis user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Fri Sep 7, 2012 9:12AM

Posted By theasis:
Posted By Lobo:
Can you send me a sitemail with any image that is also showing GI wonkiness?

Sent.

Perfect. Got it.
Willowpix
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Sep 7, 2012 9:14AM
I had a "mystery sale" this morning. I'm lucky (!) I can track them one at a time. My balance went up with nothing showing on My Uploads. Same as others are reporting. It wasn't one of my better sellers this time, so I couldn't find it by looking at my top 10 or so sellers. I decided to sort DeepMeta by download date, then do a DM update to see if maybe that might illuminate. Maybe serendipity, but it turns out the first one in the DM updated files list was the one that just sold. It DIDN'T come to the top of the DM list when sorted by download date though - and it doesn't show today's date as its most recent download (again - consistent with what others have already reported). But I checked that one first (of the ones updated in DM) on its file detail page and saw it was that one. Sixth sale of file number 20599771 if it is of any use for test/analysis.
KathyDewar
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Sep 8, 2012 6:49AM
Stats updated for the 5th but not showing sales or income from the 4th.  I can see sales from the 4th on the My Uploads page so these are not the mystery sales.  I saw them on the 4th and my balance increased the correct amount on the 4th.
fstop123
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerRecognizing those who reach the 100,000 download mark
Posted Sat Sep 8, 2012 6:34PM
Redeemed credits do not seem to be added to account for extended license sales.
marcoventuriniautieri
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Sep 8, 2012 7:10PM

If I go to the page to see the latest editorial photos, I see creative photos too:


 


http://www.istockphoto.com/browse/latest/editorial/
fstop123
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerRecognizing those who reach the 100,000 download mark
Posted Sun Sep 9, 2012 5:12PM
Redeemed credits updated today, Sunday.  Still no redeemed credits for extended license sales for this week.  May we hear from someone to at least acknowledge this and that it is being looked into.  It is not on the list of bugs. 
cajoer
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Illustration downloadsExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Mon Sep 10, 2012 5:45AM
I have a file from september 2 that shows 4 downloads everywhere except on the downloads list for that specific file, where it shows 5 downloads. Seems to be the second latest download that hasn't been registered (not showing up elsewhere and is not included in the total royalties for that file) for some reason.

I'm also waiting for a reply from contributor support (sent september 2). Did something go wrong during the update or is it just a tsunami of support tickets causing the delay?
sjlocke
Member is a Black Diamond contributor and has more than 200,000 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 5,000 - 12,499 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Flash downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Flash ArtistExclusive iStockphoto VideographerMember has had a File Of The Week
Posted Mon Sep 10, 2012 10:25AM
On this page: http://www.istockphoto.com/my-account/lightbox, when I click in the box to do a public search, the "Enter Keyword(s)" does not automatically disappear.
Ju-Lee
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloadsMember has had a submission accepted to the Designer Spotlight
Posted Mon Sep 10, 2012 2:15PM
My istock is set to english but when I edit my keyword, they're in spanish !
cmannphoto
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Tue Sep 11, 2012 9:25AM
Just had a strange message via Sean Toolbar script.


Null_EL

A couple things,

1st) the date "1/0/1970"

2nd) the amount "Null 0"

I checked My Uploads page and it show 1 DL but it does not show a size or amount in the details. Nothing in the EL details.

I will open a ticket, but parts of this look like a bug


ETA: other DLs before and after this one are showing up like they should

(Edited on 2012-09-11 10:18:16 by cmannphoto)
crossbrain66
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has had a File Of The Week.
Posted Wed Sep 12, 2012 7:59AM
Sales showing up now in three different ways:


- Credit sales show up on balance, my_uploads, and image detail list and graphic


- Cash sales show up on balance and image detail list (only list)


- ? sales showing up on balance and image detail graphic (but not list)
---> EDIT has shown up now also on list = Credit sale

(Edited on 2012-09-12 08:01:19 by crossbrain66)
synthetick
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 5,000 - 12,499 Video downloadsMember has had a File Of The Week
Posted Wed Sep 12, 2012 1:13PM
I have noticed several times in the past couple of days that video previews are blank in Safari. When this occurs, restarting Safari fixes it.

(Edited on 2012-09-12 13:13:52 by synthetick)
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerSpecial Ops - Awarded to Administrators as a temporary badge to denote their dedication to large horrible jobs that pay little or nothing. Bearers are rewarded with great respect and public admiration.
Posted Wed Sep 12, 2012 4:10PM
I know there are other EL issues already noted. And this is almost certainly related to the "presumed credit card sales not appearing in the my_uploads page" issue. But I'll mention this as it might be something different, or at least a different aspect of the same bug, and I don't think it's been mentioned before.

I had an EL on a file today - my balance increased, but the file doesn't appear in the my_uploads page. So far, so familiar.
The sale does appear on that file's downloads page /file_downloads.php?id=5510142&PageSetting=ExtendedLicense
New features:
- it doesn't appear on the license_info.php page;
- nor the license_earnings.php page;
- nor is there an orange bar on the monthly or daily stats graphs, where EL sales usually appear instantly.

Edit - typos, how I hate yuo!

(Edited on 2012-09-12 16:11:43 by theasis)
This thread has been locked.
First pagePrevious pageof 5Next page
Displaying 21 to 40 of 91 matches.
Not a member?Join