NOVEMBER BUG REPORTS - READ THIS BEFORE YOU START A NEW THREAD

Displaying 61 to 80 of 232 matches.
Lobo
This user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Sun Nov 4, 2012 9:25AM

Posted By mlwinphoto:
Here's something else (as if we needed any more).....I just checked Thinkstock and found some files there from my iStock portfolio that I never opted in to the PP. 

Contact Contributor Relations with the files numbers of the images you are referring too. The bug thread won't get your specific issues resolved.
Lobo
This user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Sun Nov 4, 2012 9:52AM
Indexing issues gets a new home:

Indexing concerns.
anchev
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Sun Nov 4, 2012 12:16PM
"You will be able to upload again in 1 minute."

I have been hitting F5 over this message for at least half an hour. 
sara_winter
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon Nov 5, 2012 12:09AM
Don't know if it's related to any of the other bugs, but it seems sub sales stuck in pending...
fzant
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon Nov 5, 2012 6:49AM
Posted By crossbrain66:

similar here,


some of my best sellers have completly been wiped of the search results ??? (red flames not to be found when sorting for downloads)


whats going on????


Same problem here.


my best Exclusive+ files (file number is #18993839),using the best keyword(keyword is "jumping") to search. But can't find it in the search results whether Sort by "best match" and "download".But Oct  still search it on the first page(sort by "best match").another best Exclusive+ files (file number is #20557883) have same problem.The two photos are the best in my portfolio.For this problem, a very big influence for me.Since a few days the best two photos browse and download is 0.....
PacoRomero
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Nov 5, 2012 1:49PM
I am having exactly the same problem.


Posted By beklaus:
Posted By beklaus:

I am seeing some of my links to lightboxes not working. The same code on one photo doesn't link to the lightbox. I don't have the energy to go through all of my photos, I'm just too frustrated. Anyone else seeing this?

The landscape lightbox link on this photo works:
http://www.istockphoto.com/stock-photo-20746767-mountain-lodge-reflecting-in-lake-at-dusk.php

But the same landscape banner on this one fails:
http://www.istockphoto.com/stock-photo-7406329-colorado-barn.php?st=d7a3696


I feel like the issue causing my situation above is indicative of a bigger problem on the site. The link on both of those (exact same) lightbox links points to this:


http://www.istockphoto.com/file_search.php?action=file&lightboxID=4171736


But if I grab the link to see where it is pointing, the working one is showing this:


http://www.istockphoto.com/file_search.php?action=file&lightboxID=4171736


While the not working one is showing this:


http://www.istockphoto.com/file_search.php?action=file&lightboxID=4171736


Notice the difference? One has an actual ampersand, the other has &


HTML is getting rendered differently on different pages.
Juanmonino
Member is a Black Diamond contributor and has more than 200,000 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Nov 5, 2012 11:32PM
GI Sales do not show up anymore in stats, in monthly GI sales and pp sales do not show up, neither in $ or Dls columns
craftvision
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Tue Nov 6, 2012 8:48AM
As I am told by support people, there is a bug in contacting contributor relations and needs to be addressed;
"when you comment on a ticket that has not yet been received by a member of our team, the 'open' date on the ticket is changed to the new date from the comment. This also places your ticket into a different area of the system which is not monitored. "

So, you logged a support request, you then wanted to add extra info or comment, the whole thing goes in to a black hole. System should either not let us enter a second message, or show a warning message or even better the problem should be fixed.
Ildi_PappCLOSED
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Wed Nov 7, 2012 6:31AM
Either the information on http://www.istockphoto.com/help/sell-stock/about-royalties is wrong or the cannister levels and more important the upload limits don't get updated, when passing the required threshold.
allyclarkCLOSED
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Nov 7, 2012 8:07AM

I think this is a different EL issue to the one already listed, but apologies if I'm wrong.  I have noticed that when I click on 'Extended Licenses' link under My Uploads on the left margin, I usually get a list of just the files for which an EL has been sold.  However, sometimes the EL page (accessed from the same link) lists my entire portfolio, with the EL files sorted at the top.  This has been randomly toggling for a few days now.  Ok, not fussed either way to be honest (although the list with just the EL images was neater). BUT, the full portfolio list includes an EL which doesn't appear on the short list. 
kgfoto
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Nov 7, 2012 9:18AM
I was looking for the "headphones" keyword and without any tick my shot was the fourth file_thumbview_approve When I ticked the 'Photo' for decrease the results my photo is disappeared.
julichka
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Thu Nov 8, 2012 5:11AM
BM problem or this is new search concept?: when I use one standard phrase (or word) from IS vocabulary for search, the search result is normal, but if I try combine two or more phrases (words) - the result is more like "File Age" than "Best Match"
For example try use for search "book" then "Old + Book"

(Edited on 2012-11-08 09:14:00 by julichka)
wdstock
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloads
Posted Thu Nov 8, 2012 7:56PM
BUG: For Editorial submissions, sometimes EXIF data appears to get lost on file upload. I occasionally get Editorial rejections stating there was no EXIF data with the uploaded file. The most recent case is file no. 22138844. After getting the "missing EXIF" rejection, I confirmed that the EXIF data was in the file I uploaded. I then resubmitted the very same file that was rejected. The resubmission passed inspection. This has been a long standing bug since the inception of Editorial. Not sure if it is "on the record" and being worked on or not.

(Edited on 2012-11-08 19:57:11 by wdstock)
shank_ali
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Fri Nov 9, 2012 1:24AM

Just checked the OP's list on the front page for this bug and no show.


Just checking my latest accepted image and some the keywords are off.the keyword 'bangs' has been added and the keyword 'fringe' is not showing.When i click on the administration tab 'bangs' is not showing and fringe is not showing as hairstyle only fringing(textile) fringe(TV show).I deleted fringe and re added it and the three terms appear as before.I disambiguated and saved but fringe not showing on the keyword list.Got quite abit of content coming with keyword 'fringe' will be an important add.


Old or new problem?
dcdp
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloads
Posted Fri Nov 9, 2012 3:05AM
Search by BM is totally broken. Do the following:

1. Do a search for "happy little girl"
You get a nice looking selection of images with the expected high selling images at the start

2. Now add "beautiful" as a keyword to narrow your results.
If your search behaves like mine the expected results will be replaced with a huge selection of very new images with no downloads but with a few older ones spaced in

3. Add another keyword like "looking at camera".
There are 16000+ results returned but now all semblance of a good search is gone and it is all replaced by zero download new images when sorted by BM

Can someone else confirm this is not just happening for me?

I have confirm it happens both when logged in an not logged in.
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Fri Nov 9, 2012 3:21AM
Posted By shank_ali:

Just checked the OP's list on the front page for this bug and no show.


Just checking my latest accepted image and some the keywords are off.the keyword 'bangs' has been added and the keyword 'fringe' is not showing.When i click on the administration tab 'bangs' is not showing and fringe is not showing as hairstyle only fringing(textile) fringe(TV show).I deleted fringe and re added it and the three terms appear as before.I disambiguated and saved but fringe not showing on the keyword list.Got quite abit of content coming with keyword 'fringe' will be an important add.


Old or new problem?

"Bangs" is US English for "Fringe". Keywords have been getting converted from UK to US English for a while. I wouldn't worry about it too much, but until it is fixed keep an eye open for some words losing their disambiguation.

(Edited on 2012-11-09 03:21:48 by theasis)
wdstock
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloads
Posted Fri Nov 9, 2012 5:29AM
Posted By dcdp:
Search by BM is totally broken. Do the following:

1. Do a search for "happy little girl"
You get a nice looking selection of images with the expected high selling images at the start

2. Now add "beautiful" as a keyword to narrow your results.
If your search behaves like mine the expected results will be replaced with a huge selection of very new images with no downloads but with a few older ones spaced in

3. Add another keyword like "looking at camera".
There are 16000+ results returned but now all semblance of a good search is gone and it is all replaced by zero download new images when sorted by BM

Can someone else confirm this is not just happening for me?

I have confirm it happens both when logged in an not logged in.

I got lots of "0 downloads" even at "step 1".
ivosevicv
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsExclusive
Posted Sun Nov 11, 2012 11:17AM
Posted By Lobo: 


Posted By mlwinphoto: 
Here's something else (as if we needed any more).....I just checked Thinkstock and found some files there from my iStock portfolio that I never opted in to the PP. 


Contact Contributor Relations with the files numbers of the images you are referring too. The bug thread won't get your specific issues resolved.

---------------------
 since yesterday, my october stats started filling with P.P. sales and there were as many as they were when I was opted-in (nonEX)! I turned EX in March 2012 and since, I haven't had more than few PP DLs per month, and I thought that was some servers glitch and it wasn't really worth mentioning.


today, I've searched Thinkstock with my username, and found none of my photos, but when I searched for my last name, I found 125, and couple of them are Exclusive+, and were my best sellers until one month ago!


should I really write down all of my 125 files found there as you've suggested to mlwinphoto, and will this resolve problem for good or just for files that were transfered to PP until now?

(Edited on 2012-11-11 11:34:21 by ivosevicv)
chapin31
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sun Nov 11, 2012 12:23PM
Just checked to see how many of my E+ images have been mirrored at Getty and I went from 155 images on Friday to 86 today.  Anyone else having this problem?
wwing
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Sun Nov 11, 2012 1:04PM
For the last week my E+ sales have decreased by 40+ during the day and then increased back to the original amount by morning.
This thread has been locked.
Displaying 61 to 80 of 232 matches.
Not a member?Join