Attention: These forums are no longer active. The iStock Contributor forums have moved to the Contributor Community site.

Images were there, now they're not

Displaying 1 to 8 of 8 matches.
mlwinphotoCLOSED
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Sat Nov 3, 2012 2:04PM
Newly approved images that showed up on 'My Portfolio' page(s) yesterday are not there today.  They are also no longer visible in my private lightboxes although when I try to put them there again I'm being told they are already there.  I also can't find them in searches. The images are still visible on 'My Uploads' page.  Anyone else?

(Edited on 2012-11-03 14:05:43 by mlwinphoto)
CraigRJD
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Sat Nov 3, 2012 2:05PM
Yes I have the same thing.
cmannphoto
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Nov 3, 2012 2:18PM
Posted By mlwinphoto:
Newly approved images that showed up on 'My Portfolio' page(s) yesterday are not there today.  They are also no longer visible in my private lightboxes although when I try to put them there again I'm being told they are already there.  I also can't find them in searches. The images are still visible on 'My Uploads' page.  Anyone else?

(Edited on 2012-11-03 14:05:43 by mlwinphoto)

This has been reported in the Nov bug thread
mlwinphotoCLOSED
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloads
Posted Sat Nov 3, 2012 2:30PM
Posted By cmannphoto:

Posted By mlwinphoto:
Newly approved images that showed up on 'My Portfolio' page(s) yesterday are not there today.  They are also no longer visible in my private lightboxes although when I try to put them there again I'm being told they are already there.  I also can't find them in searches. The images are still visible on 'My Uploads' page.  Anyone else?

(Edited on 2012-11-03 14:05:43 by mlwinphoto)


This has been reported in the Nov bug thread

Thanks, guess I've been reading the wrong forum.  Hard to keep up nowadays.
Juanmonino
Member is a Black Diamond contributor and has more than 200,000 Photo downloadsExclusive
Posted Sat Nov 3, 2012 5:27PM
Samething is happenig at getty images with the E+ collection
OlgaYakovenko
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Illustration downloads
Posted Sun Nov 4, 2012 5:18AM
same here
Lobo
This user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Sun Nov 4, 2012 9:29AM
We are aware of the issue. The Dev team will have things fixed up on Monday with the outside chance that it could take until mid-day Tuesday.
Lobo
This user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Sun Nov 4, 2012 9:53AM

Posted By Lobo:
Indexing issues gets a new home:

Indexing concerns.
This thread has been locked.
Displaying 1 to 8 of 8 matches.
Not a member?Join