JANUARY: BUG REPORTS - READ THIS BEFORE YOU START A NEW THREAD

First pagePrevious pageof 6Next page
Displaying 41 to 60 of 116 matches.
Noedelhap
Member is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloads
Posted Sat Jan 12, 2013 11:57AM
/
/

Hi,

Thanks for opening a ticket, I am sure support will look into it.

Issues with the partner program are usually best reported in the PP forum.

I looked at your Thinkstock PF and also saw the thumbnails looked rather mangled. Hope they can sort it out for you quickly.


Actually, I emailed support a while ago, and they told me they'd add it on to the bug reports list. Nothing happened.

I also posted a topic (months ago) on the PP forum, but no one replied.

So this is my last possibility to bring this to Istock's attention. I really hope something can be done about it.

(Edited on 2013-01-12 11:58:27 by Noedelhap)
Noedelhap
Member is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloads
Posted Sat Jan 12, 2013 12:00PM
Posted By bortonia:

Posted By Noedelhap: ...Looking at the thumbnail previews, most of my files appear to be cropped to a quarter of the original image.



Hi Noedelhap,

This is a known issue, for some reason certain vectors aren't generating the right previews on TS. We're looking into what could be causing the problem because right now it seems to affect files at random.

In the meantime, I've got a list of file IDs that have corrupted thumbnails that I will be passing onto TS for reprocessing. If you could sitemail me a list of the original iStock file IDs I can add them to my list. Thanks!

Thanks, I will sitemail you ASAP!
cobalt
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloads
Posted Sat Jan 12, 2013 7:17PM

My lightboxes now work again. Maybe it was my ISP, I really dont´know. The site was also loading quite slowly (although the rest of the internet was fine).


I´ll let you know if it happens again.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Sun Jan 13, 2013 6:26AM

Posted By cobalt:

My lightboxes now work again. Maybe it was my ISP, I really dont´know. The site was also loading quite slowly (although the rest of the internet was fine).


I´ll let you know if it happens again.


Thanks for the update.
Sjo
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Wed Jan 16, 2013 3:50AM
Posted By kelvinjay: 


The first click to see the latest editorial photos will often show creative photos too. Page has to be manually refreshed to show the editorial files. Latest editorial files. 30SEP12 KJ

When I try to look at the latest editorial uploads I now ONLY get creative photos and no editorial images.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Wed Jan 16, 2013 4:05AM

Posted By Sjo:
Posted By kelvinjay: 


The first click to see the latest editorial photos will often show creative photos too. Page has to be manually refreshed to show the editorial files. Latest editorial files. 30SEP12 KJ

When I try to look at the latest editorial uploads I now ONLY get creative photos and no editorial images.


Just to make sure we are talking about the same thing, this is the page:

http://www.istockphoto.com/browse/latest/editorial/

Previously it would sometimes show creative content, but a page refresh would then show the editorial files. It was recently tested by several users on multiple browsers and it seemed the issue had been corrected. When I check it now, everything looks fine i.e. I see only editorial shots. What browser and OS are you using?

ETA: damn it... Clicking my own link above to test it, I now see only creative content. Grrrrr.

(Edited on 2013-01-16 04:07:09 by kelvinjay)
Sjo
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Wed Jan 16, 2013 4:33AM
/
/Indeed, that's the link (OSX 10.8, Chrome), but you already saw it too.


ETA: seems like it's fixed now. Although sometimes I still get a page of creative images, but mostly it leads to the editorial collection like it should.

(Edited on 2013-01-17 01:02:37 by Sjo)


ETA: broken again.

(Edited on 2013-01-30 07:52:03 by Sjo)
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Wed Jan 16, 2013 4:41AM
Yeah. From the tests done, I was hoping that one would be getting moved to the resolved pile, but I guess that won't be just yet.
cmannphoto
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Jan 16, 2013 9:55AM
The site has been very slow over the past hour 11:00 EST to now. Very slow to load, white pages and 503 ERROR page whenit does load.

WIN XP, FF 18 Northeast USA
OktalStudio
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusive iStockphoto Illustrator
Posted Wed Jan 16, 2013 10:01AM

^


The same in Europe.
oldladybird
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloads
Posted Wed Jan 16, 2013 10:09AM
We have the teams looking into it. We have being seeing the same intermittent performance issues here at HQ too.
IvanJekic
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Jan 16, 2013 5:00PM
At least two vettas in Getty are still missing, almost two months passed since that happened.

And one E+ image on Getty does not have/show any keywords when I click on it. Is that normal? Can that image be found at all?
cmannphoto
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Jan 16, 2013 5:01PM

The image on the home page "It takes Two" has the wrong image number, it should be 15313368


vkbhat
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusive
Posted Wed Jan 16, 2013 6:48PM

I see that some of the images are not showed properly when mouse is hovered on the thumbnail. Is this an issue see currently?. 


 


 
benedek
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Videographer
Posted Fri Jan 18, 2013 10:11AM
the site doesn't load many times and very slow, Hamilton, ON
grki
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloadsMember has had a File Of The Week.
Posted Fri Jan 18, 2013 1:04PM
What is going on with canisters?
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Fri Jan 18, 2013 1:21PM

Posted By grki:
What is going on with canisters?


No idea. Is there a bug you would like to report?
slobo
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 125 - 1,249 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Audio Artist
Posted Fri Jan 18, 2013 1:44PM
Another WYSIWYG issue: Hyperlink lost when quoting post.
grki
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsMember is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Illustration downloadsMember has had a File Of The Week.
Posted Fri Jan 18, 2013 1:55PM
Posted By kelvinjay:


Posted By grki:
What is going on with canisters?



No idea. Is there a bug you would like to report?

Yes, it's a bug and I would like to report. My canister hasn't been changed for days. I have more than 250 dl photo but still 18/168 upload limit. I contacted support a few times and was told it's bug so they couldn't help me. Would you tell us when will it be solved? There are a lot people with the same problem.
exxorian
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsMember is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorMember has had a File Of The Week.
Posted Fri Jan 18, 2013 8:17PM
Posted By grki:

Posted By kelvinjay: 
Posted By grki:
What is going on with canisters?

No idea. Is there a bug you would like to report?

Yes, it's a bug and I would like to report. My canister hasn't been changed for days. I have more than 250 dl photo but still 18/168 upload limit. I contacted support a few times and was told it's bug so they couldn't help me. Would you tell us when will it be solved? There are a lot people with the same problem.

me too, no changed after DLs more than next canister
This thread has been locked.
First pagePrevious pageof 6Next page
Displaying 41 to 60 of 116 matches.
Not a member?Join
Cart (0)