Facebook links/thumbs

Displaying 1 to 4 of 4 matches.
vesperstock
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 5,000 - 12,499 Video downloadsMember has had a File Of The Week
Posted Wed Mar 6, 2013 5:31PM
We used to get a thumbnail pic when we posted a link on Facebook to something in our portfolio, but now I can't get one to appear. Is this a new istock thing or is it a Facebook thing? Also, it would be nice to have a thumbnail when we post a link to a lightbox on FB too.

Any clues? Am I just doing something wrong?
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Wed Mar 6, 2013 5:34PM

Posted By vesperstock:
We used to get a thumbnail pic when we posted a link on Facebook to something in our portfolio, but now I can't get one to appear. Is this a new istock thing or is it a Facebook thing? Also, it would be nice to have a thumbnail when we post a link to a lightbox on FB too.

Any clues? Am I just doing something wrong?


Looks ok to me - just did a quick test:

screen130307-003317
JKristoffersson
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Wed Mar 6, 2013 5:42PM
I just tried and I get a thumbnail both when I use the post to facebook button on the close-up page but also if I just post the link directly on Facebook so I don't know whats wrong with yours.


ETA: The thumbnail looks nicer if I use the button. If I post the link directly on facebook then the thumbnail gets all zoomed in and destorted.


Did you post a panorama? I have had troubles with those not showing up.

(Edited on 2013-03-06 17:47:10 by JKristoffersson)
vesperstock
Member is a contributor and has less than 250 Photo downloadsMember is a Gold contributor and has 5,000 - 12,499 Video downloadsMember has had a File Of The Week
Posted Thu Mar 7, 2013 5:59AM
Odd. Thank you for checking. I'll trying logging out and back in again.

edit: looks like I can link to my personal wall with the thumbnail, but not to my business page. Again, I might be doing it wrong.

(Edited on 2013-03-07 08:25:42 by vesperstock)
This thread has been locked.
Displaying 1 to 4 of 4 matches.
Not a member?Join
Cart (0)