APRIL: BUG REPORTS - READ THIS BEFORE STARTING A NEW THREAD

of 6Next page
Displaying 1 to 20 of 113 matches.
Lobo
Mask of the Diablo Azul - Member has won between 1 and 3 Steel Cage matchesThis user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Mon Apr 1, 2013 7:36AM
If you have a bug to report, please contact Support directly by opening a support ticket on the Support page. Creating your own support ticket is the best way to get your issue looked into and sorted.

For questions about any paid royalties or refunds - PLEASE CONTACT CONTRIBUTOR RELATIONS


Please see the Reporting Bugs section at the bottom of this post, for more info.

Please stay on topic. Any discussions that digress from bug reporting will be deleted.

APRIL BUG REPORTS

The number of files contained in a lightbox according to the Managed Lightboxes area of a contributor's profile page differ from the actual number of files contained. See here for details 25APR13 KJ

Contributors reporting problems when uploading with various browsers and Deep Meta. All media types are affected. File uploads and releases may be affected. Not all uploads are affected, the issue seems relatively random. The issues may also result in uploads having broken thumbnail images. More info will be provided here UPLOADING ISSUES when we have it. 08APR13 KJ

RC totals and royalty rates appear to have been reset to their default values. 04APR13 KJ
Update:
RC totals and Royalty rate values have been returned to their appropriate values. We will now begin the recalculation of royalties for the affected contributor accounts based on the sales they received during the time this bug was present. 05APR2013 Lobo

The Contributor lounge link to "See More Recent Exclusive Uploads" is broken. 03APR13 KJ

OLDER BUGS

The latest uploads page, as linked to from the home page, shows results, but any attempt to refine them by choosing photos only or moving the price slider etc just returns zero results. 24MAR13 KJ

The sorting of columns on the GI page isnot working correctly. Details here. 21MAR13 KJ

The info and sorting of the E+ page is not accurate Details here. 21MAR13 KJ

On the 'View Portfolio' page, there are links at the top to Details, Subscriptions Extended Licenses, Partner Program etc If a contributor clicks on a thumbnail to view an image and then click the browsers back button to go back to 'my portfolio' page, they loose all those links from the top of the page that were displayed before. The links highlighted in this screenshot are the ones that vanish. 20MAR13 KJ

The Raster lightbox as featured in the latest Hot Shots mailer, shows no results when you change the sort order. 12MAR13 KJ

Pending subs royalties delayed. 10MAR13 KJ
AND
Subscription Royalties & delayed royalties showing errors in download figures e.g. this one showing 65535 delayed royalties. KJ.


Searching on any quoted phrase that is NOT in the CV and then changing the "Sort by" dropdown to re-order the page returns zero results. The search engine splits up the quoted phrase into multiple words, though it does not show this in the 'Keywords' box in the left hand column. e.g. "Blue Sky" currently results in 79429 files, but changing the sort order then gives 658659 files. 07MAR13 KJ

Some icons missing, notably the exclusive crown, Vetta & E+ icons have disappeared from the file close up page. 1MAR13 KJ

Chrome users may see images in the far right column of search results fail to load the loupe preview / thumbnail. Details here. 12FEB13 KJ

Sort by age can mix up some older files with newer files and basically is not sorting by age. e.g. Viewing this contributor's PF sorted by age and going to page 31 (200 images per page) shows many files from 2006 in amongst all the 2009 files. Screen shot here. Those with a pink highlight are from 2006. 06FEB13

Since changes to the lightboxes announced Jan22 here, we have seen 3 bugs reported. 1: Reports of contributors using various browsers losing the ability to scroll with a mouse after adding a file to a lightbox. As the lightbox selection pop up box opens, the scroll bar on the right side of the user's screen vanishes. 2: Since the recent changes, no notice is given if an attempt is made to add a duplicate file, whereas previously a little "Opps..." message appeared. 3: Admins of lightboxes are no longer able to work with lightboxes they are admins of, only the creators can. Reported here 01FEB13 KJ

Reports of referral program not providing the stated free credits. See here for details. 31DEC12 KJ

WYSIWYG issues preventing images being posted and hyperlinks being removed if a posts edited. See here and here. 31DEC12 KJ

Files appear to be getting resized and ratio not maintained correctly Example here. 29OCT12 KJ

Loupe images appear to be getting fractionally resized, resulting in the thumbnails looking soft compared with the thumbnail shown on the FCUP or downloadable comp. e.g this file looks lower quality in the loupe version. Comparative image here. PSD comparitive layer file here. 05OCT12 KJ

EL sales data not showing on the usual EL page - partly fixed but still does not appear on license_earnings.php page. Details here. 12SEP12 KJ

Ability to rate files & comments suspended since cash sales changes to file close up page 04SEP12 KJ

Site mails and forum posts being truncated - possibly a WYSIWYG issue - e.g. this post Also, non Latin alphabet characters causing problems in caption and image description boxes, so any punctuation marks such as apostrophes, ampersands & umlauts etc can cause rest of text to be truncated. e.g. here and a little more info here. Referral mail personal message field also can't handle thesel characters and on the received mail it shows a "?" instead. Ref# KJ-35



REPORTING BUGS

In this thread, please only report new bugs, or post new information on existing bugs. This it is not a complaint or discussion thread. Please do not ask for updates or post reports of bugs that have already been acknowledged as they will be deleted. We are already aware of all of the issues listed above, so please do not re-report them.

Please remember to include your browser and operating system in your posts here. Also, this thread is not intended to be a log of every typo that you may come across. If you find some such minor issue, please open a support ticket.

Please do not report any delays in updates to the stats charts or report any missing charts as bugs. They will be updated or restored as soon as they can be and posting here does not help to speed up the process.



RESOLVED BUGS

Raster files are shown to be deactivated and unavailable for download, as reported here. 10APRIL13 LOBO

(Edited on 2013-04-25 09:05:25 by kelvinjay)
theasis
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 1,249 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerSpecial Ops - Awarded to Administrators as a temporary badge to denote their dedication to large horrible jobs that pay little or nothing. Bearers are rewarded with great respect and public admiration.
Posted Mon Apr 1, 2013 2:58PM
Posted By Lobo:
RESOLVED BUGS

Subscription Royalties & delayed royalties showing errors in download figures e.g. this one showing 65535 delayed royalties. KJ

Just noticed that this one is in the resolved list. Unfortunately, it's still on the go:

manysubs1

Sorry.
jml5571
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Apr 1, 2013 3:34PM
I have two files that show 65535 delayed royalties... as well as others showing the normal 1 delay.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Wed Apr 3, 2013 2:54AM
We know how it occurred. My understanding was that a script had run to correct the issue but it looks like that didn't happen for some reason. We will report back when it gets fixed.

(Edited on 2013-04-03 02:54:32 by kelvinjay)
alvarez
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has had a File Of The Week
Posted Wed Apr 3, 2013 9:59AM
I found the following problem which could be a bug. If I search for any keyword and sort the images by Best Match, all looks ok. If however, I restrict the search to the past 6 months, while leaving Best Match as sort order, the results appear to be ordered by File Age.

It seems as if restricting the search to the past 6 months somehow influences the sort order even though to the customer it appears as if it were still sorted by Best Match.

Hope that helps,
Luis
nkbimages
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Thu Apr 4, 2013 8:14AM
Is anyone else having problems with uploading?  I upload the largest size but I haven't had any problems until this week.  It seems to get hung up on waiting.liveperson.net and then it fails.  I am using firefox with a good internet connection.
yongyuan
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Thu Apr 4, 2013 5:24PM
My redeemed credits become 0. Both photo and video. It is shown on the website and in Livestock software.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Thu Apr 4, 2013 5:33PM

Posted By yongyuan:
My redeemed credits become 0. Both photo and video. It is shown on the website and in Livestock software.


Yep, looks like RCs and royalty rates are showing the default levels.

I'll add it to the OP. Thanks for reporting it.
Lobo
Mask of the Diablo Azul - Member has won between 1 and 3 Steel Cage matchesThis user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Thu Apr 4, 2013 5:56PM

Posted By kelvinjay:

Posted By yongyuan:
My redeemed credits become 0. Both photo and video. It is shown on the website and in Livestock software.


Yep, looks like RCs and royalty rates are showing the default levels.

I'll add it to the OP. Thanks for reporting it.

We've notified the appropriate departments. We'll update the bug thread as soon as we have news.
Lobo
Mask of the Diablo Azul - Member has won between 1 and 3 Steel Cage matchesThis user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Fri Apr 5, 2013 10:11AM
RC totals and Royalty rate values have been returned to their appropriate values. We will now begin the recalculation of royalties for the affected contributor accounts based on the sales they received during the time this bug was present.
traveler1116
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a contributor and has less than 125 Audio downloadsExclusive
Posted Sat Apr 6, 2013 12:55PM
Lots of duplicate E+ files showing up on Getty.  I have 1,086 Vetta and creative E+ files on Istock but 1,111 files on Getty.

(Edited on 2013-04-06 12:59:46 by traveler1116)
Lobo
Mask of the Diablo Azul - Member has won between 1 and 3 Steel Cage matchesThis user has the power to wield the BanHammer, a weapon forged in the fires of hell for that get-off-my-planet quality you can't get anywhere else. You betta reckonize.Forum Moderator
Posted Sat Apr 6, 2013 1:27PM

Posted By traveler1116:
Lots of duplicate E+ files showing up on Getty.  I have 1,086 Vetta and creative E+ files on Istock but 1,111 files on Getty.

(Edited on 2013-04-06 12:59:46 by traveler1116)


Wrong thread.

Check here.
lostinbids
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto VideographerThis member chickened out of their last cage challenge. What, are you scared of a little photoshop challenge?
Posted Sun Apr 7, 2013 4:31AM
Is there a chance we could get some news on Monday as to when the delay subs will be paid?  Surely a month for this type of problem is too long (my first is from the 7/3/13)
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Sun Apr 7, 2013 6:03AM

Posted By lostinbids:
Is there a chance we could get some news on Monday as to when the delay subs will be paid?  Surely a month for this type of problem is too long (my first is from the 7/3/13)


Hi Jo,

I'll see if we can get an update on that this week.
LEOcrafts
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Illustration downloadsExclusive iStockphoto IllustratorMember has had a File Of The Week.
Posted Mon Apr 8, 2013 1:59AM
Just I noticed a bug! When I uploaded an image...when uploading is finished empty page is showing and not able to edit it.....image is not showing with non edited images... is this a known bug? I am using Google chrome latest version.


thanks

(Edited on 2013-04-08 02:01:35 by LEOcrafts)
fotoVoyager
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has had a File Of The WeekAwarded to fabulous photographers with more than 100,000 downloadsMember has won a contest
Posted Mon Apr 8, 2013 2:45AM
I can only intermittently upload successfully too. OSX Safari.
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Mon Apr 8, 2013 3:18AM

Posted By LEOcrafts:
Just I noticed a bug! When I uploaded an image...when uploading is finished empty page is showing and not able to edit it.....image is not showing with non edited images... is this a known bug? I am using Google chrome latest version.


thanks

(Edited on 2013-04-08 02:01:35 by LEOcrafts)



Thanks for reporting it, I'll add into the list and pass the info on to HQ.
BrendanHunter
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsExclusive
Posted Mon Apr 8, 2013 1:03PM

I have a number of recently accepted images showing only the broken image icon.


 


 
kelvinjay
Member is a Gold contributor and has 10,000 - 24,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Flash downloadsMember is a contributor and has less than 250 Illustration downloadsExclusiveMember has won a contestForum Moderator
Posted Tue Apr 9, 2013 3:42AM

Posted By BrendanHunter:

I have a number of recently accepted images showing only the broken image icon.

 


We've had a few issues with recent upload errors, as noted in the OP. It may be that some may need reprocessing, or it may clear up when the index runs again. Checking your most recently accepted files, I see a few are missing thumbnails and at least one gives a 503 error. I'll see what I can find out from Content.

(Edited on 2013-04-09 04:18:23 by kelvinjay)
helovi
Member is a Silver contributor and has 2,500 - 9,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsExclusiveExclusive iStockphoto Videographer
Posted Tue Apr 9, 2013 6:41AM
is the  problem with uploading the same for images and videos? As I can not upload videos - server error 4.2?
This thread has been locked.
of 6Next page
Displaying 1 to 20 of 113 matches.
Not a member?Join