3D render rejected for EXIF data

Displaying 1 to 4 of 4 matches.
tigermad
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Mon May 13, 2013 1:21PM
I just posted a 3D render as an editorial image.  It came back in a matter of hours stating that the EXIF data was missing from the file.  Well obviously it was missing, it never had any EXIF data.  What should I do just make some up?
subman
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon May 13, 2013 1:57PM
We do not currently accept 3D renders in Editorial. Only photographs.
tigermad
Member is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Photo downloadsExclusive
Posted Mon May 13, 2013 2:12PM
So why reject it for EXIF data?

(Edited on 2013-05-13 14:13:04 by tigermad)
subman
Member is a Diamond contributor and has 25,000 - 199,999 Photo downloadsMember is a contributor and has less than 250 Video downloadsMember is a Bronze contributor and has 250 - 2,499 Illustration downloadsExclusiveExclusive iStockphoto IllustratorExclusive iStockphoto Videographer
Posted Mon May 13, 2013 2:15PM
Must have been an inspector error. They human, it happens, sorry about that. If you check the Editorial manual you will get a sense of what we are looking for.
This thread has been locked.
Displaying 1 to 4 of 4 matches.
Not a member?Join